Kees in actie

Over mij

Het glas in lood vak heb ik geleerd van mijn vader en aansluitend daarop meerdere opleidingen gevolgd in glas in lood en brandschildertechniek waardoor ik een breed pakket aan vaardigheden kan aanbieden. Ik werk vanuit mijn eigen atelier ‘Atelier Kees’ waar ik uw glasopdracht in alle rust en ruimte uitvoer. Tevens beschik ik over een mooi netwerk van enthousiaste vakkundige medewerkers.

Ik houd van uitdagingen in glas in lood, denk aan restaureren of identiek nabootsen van dingen die verdwenen zijn. Het glas in lood en brandschilderwerk sluit goed aan bij mijn andere passie: hout- en marmer imitatie schilderwerk. Ik gebruik zowel traditionele als moderne gereedschappen en materialen om tot het beste resultaat te komen.

Ik heb graag persoonlijk contact met klanten. Het ontwerpen en maken van glas in lood is een proces. Door persoonlijk contact kunnen we in samenwerking tot een prachtig resultaat komen. Mooi glas in lood is belangrijk want U gaat elke dag naar dit glas in lood kijken voor vele vele jaren! Als het goed is doet glas in lood iets positiefs voor uw ruimte. Neem contact op om uw wens te bespreken. U kunt in het Atelier langskomen, graag wel van te voren even bellen.

Kees aan het poseren

Opleidingen

Ik heb o.a. gevolgd:

Cursus glas in lood bij Atelier Lankester – Utrecht.
Gevorderden glas in lood en brandschilderen – Pfann.
Advanced brandschilderen bij Peli Glas Zoetermeer.
Vakcursus professioneel brandschilderen bij Ambachtshuis Brabant,
docent: Anja van Aalen,

Bijzondere loodtoepassingen/speciale zettechnieken bij Stipglas – Tilburg, docent: JanHein van Stiphout.
In de oude schildertechnieken: schildersvakcentrum Amsterdam: o.a. C. Roos en B. Bommerson en bij Ver. ONS van Nimeto – Utrecht o.a. de heer J. Berghuis sr. Kortom veel kennis en 18 jaar ervaring.  

Neem contact op


Atelierkees Maatwerk in glas lood


Een website door Onno L'Ortye