Over mij

Het glas in lood vak heb ik geleerd van mijn vader en aansluitend daarop meerdere opleidingen gevolgd in glas in lood en brandschildertechniek waardoor ik een breed pakket aan vaardigheden kan aanbieden. Ik werk vanuit mijn eigen atelier ‘Atelier Kees’ waar ik uw glasopdracht in alle rust en ruimte uitvoer.

Het glas in lood en brandschilderwerk sluit goed aan bij mijn andere passie: hout- en marmerschilderwerk. Ik gebruik zowel traditionele als moderne gereedschappen en materialen om tot het beste resultaat te komen. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om met deze technieken iets passends voor uw pand te maken.

Ik heb o.a. gevolgd: een beginners- en gevorderden glas in lood  bij Atelier Lankester, gevorderden glas in lood en brandschilderen bij Pfann en bij Peli Glass: advanced brandschilderen. Vakcursus professioneel brandschilderen bij Ambachtshuis Brabant – docent: Anja van Aalen, én bijzondere loodtoepassingen en speciale zettechnieken bij Stipglas – docent: JanHein van Stiphout. In de oude schildertechnieken, ben ik opgeleid door schildersvakcentrum Amsterdam: o.a. C. Roos en B. Bommerson en bij de Ver. ONS van Nimeto – Utrecht o.a. de heer J. Berghuis sr.

Kortom veel kennis en ervaring om uw woning  te verfraaien. Neem contact op om uw wens te bespreken. U kunt in het Atelier langskomen, graag wel van te voren even bellen.